Posted on
DewaOnlineQQ Kristal Poker CentralQQ
Casino188 ZodiakQQ

A Nightmare on Elm Street (2010)

RGenre: Crime, Drama, Horror, Movie
Quality: Year: Duration: 95 MinView: 1,302 views
1483 votes, average 5.5 out of 10

Nonton A Nightmare on Elm Street (2010) Subtitle Indonesia

Sinopsis A Nightmare on Elm Street (2010) : Film kasebut ngasilake lambang medeni Freddy Krueger minangka karakter sing luwih peteng lan luwih ala tinimbang sadurunge. Nalika Freddy ana ing prowl klompok remaja sing stalked enggal sinau kabeh padha duwe faktor umum supaya dheweke dadi target kanggo pembunuh bengkong iki.

Tagline: Never Sleep Again.
Cast: , , , , , , ,
Director: ,
Country:
Release:
Language: English
Budget: $ 35.000.000,00
Revenue: $ 115.664.037,00